Vadis Research_Om ossOm Vadis Research

Vadis Research är en trygg och stabil partner för dig som jobbar med marknadsföring, innovation och utveckling av både nya och befintliga produkter. Vi tar fram konsumentinsikter genom smaktester, produkttester, koncepttester och förpackningsdesigntester.

Huvudkontoret finns på Södergatan 3 i centrala Malmö. Här ligger även vår testlokal som vi använder vid genomförande av våra undersökningar.

Johan Rosenqvist är ansvarig för Vadis Research och har arbetat som undersökningskonsult sedan år 2000. Genom åren har Johan gett kunder råd kring beslut om varumärke och utveckling produkter baserat på marknadsundersökningar. Johan är civilekonom med en magisterexamen i företagsekonomi från Lunds universitet 1996.

I vårt team ingår projektledare med lång erfarenhet av att ta fram och programmera frågeformulär. Vi har en avdelning som är specialiserade på genomförande av teststudier. De tar hand om rekrytering av respondenter, ställer fram och serverar testmaterialet och säkerställer så att studierna genomförs på ett korrekt sätt. Vidare kvalitetssäkras, sammanställs och analyseras insamlad data innan det levereras till kund. Resultatet av undersökningen inklusive rekommendationer presenteras i en designad rapport. En personlig presentation ingår i leveransen.

Vadis Research har lång erfarenhet och säkra rutiner för genomförande av studier som ligger till grund för många företags utveckling av nya och befintliga produkter.

Välkommen att kontakta oss du också!

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!
Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
Fill out this field
Fill out this field